• Oer-Hollands, sterk en uniek
 • Een fiets zoals een fiets hoort te zijn
 • Compleet gepersonaliseerd, zowel privé als zakelijk

BEN

De stadsfiets voor echte mannen: robuust, stoer en comfortabel. Een klassiek eigenwijs model voorzien van voor- en achterdrager en een dubbel framebuis. Met deze comfortabele fietshouding en handig voorrek aan het frame bevestigd ben jij verzekerd van maximale stabiliteit.

Wissen
 • *Kleur

  Vul hier de RAL kleurcode van uw keuze in
  Klik hier voor een totaaloverzicht van alle beschikbare RAL kleuren. (Hyperlink: https://www.ralkleur.nl)

 • *Bagagedrager

 • *Personaliseren frame

  Reset options

795,00

795,00
Je betaald pas bij levering
Een volledig gepersonaliseerde fiets?
Neem contact op met jouw dealer.

BEN

Robuust retro model met comfortabele fietshouding. Handig voorrek aan het frame bevestigd voor maximale stabiliteit. Verkrijgbaar met trapondersteuning

PERSONALISATIE

Ieder mens en ieder bedrijf is uniek en verdient een unieke fiets. Een fiets die met zorg en passie gemaakt is, precies zoals jij hem hebben wil. Laat je naam en/of een logo uit het staal in het frame of de bagagedrager laseren, bestickeren of schroeven.

E-BIKES

Heb je graag wind mee tijdens het fietsen? Fiets je graag, maar is dat wegens gezondheidsredenen te zwaar? Dankzij het elektrische systeem wordt de kracht die je op de pedalen zet aangevuld. Hierdoor overbrug je gemakkelijk grotere afstanden zonder extra inspanning te leveren. De geruisloze motor van een elektrische fiets kan een maximumsnelheid halen van 25 km/h. Een gezond én duurzaam alternatief voor de auto.