Bakfiets elektrisch

Een bakfiets die elektrisch wordt aangedreven levert je tal van voordelen op. Trappen is, ook met een bakfiets vol met kinderen, een stuk makkelijker. Je legt moeiteloos (grote) afstanden af, zonder daar extra inspanning voor te leveren. De Fietsfabriek levert diverse uitvoeringen op deze eyecatcher. Al jouw fietsritten van en naar de kinderopvang worden kinderspel door deze af te leggen met een elektrische bakfiets, die je online bij ons kunt kopen.

Een bakfiets die elektrisch werkt: duurzaam, snel én gezond

Vandaag de dag kiezen steeds meer kinderdagverblijven ervoor om een bakfiets te kopen die elektrisch werkt. Dit duurzame alternatief op een benzine slurpende auto is gezond én een geweldige beleving voor de kids. Kinderen zitten gezellig tegenover elkaar in comfortabele bankjes. Vervoer binnenkort ook kinderen van en naar de kinderopvang met een elektrische bakfiets?

Vul jouw bakfiets aan met handige extra’s

Door weer en wind fietsen doe je door je bakfiets te combineren met handige extra’s. Wat dacht je van een huif voor jouw bakfiets, om de kinderen te beschermen tegen de gure wind en regen waar ons kikkerlandje zo bekend om staat? Een Maxi-Cosi houder voor de allerkleinsten onder ons? Of geef een speelse twist aan je rit van en naar de kinderopvang op de elektrische bakfiets, door een grote bel te kopen.

Laat je adviseren in een van de verkooppunten

Wist je dat je jouw elektrische bakfiets niet alleen in onze webshop, maar ook in tal van verkooppunten door heel Nederland kan kopen? Hierdoor is er ook voor jou vast en zeker een winkel dichtbij de kinderopvang. Wil je liever een elektrisch aangedreven bakfiets online kopen? Maar heb je toch vragen? In dat geval bereik je ons door te bellen naar +31 (0)20 737 06 46. Ga voor een echte blikvanger en kies voor een bakfiets, ontworpen én gemaakt door De Fietsfabriek.


Bel mij terug

Geslacht:

Man
Vrouw