Bakfiets kopen

Een bakfiets kopen is een duurzaam én gezond alternatief voor de auto. Jonge kids beleven de tijd van hun leven zodra je een stukje gaat fietsen. Bij De Fietsfabriek kun je verschillende uitvoeringen met bijpassende accessoires voor de bakfiets kopen. Want je wilt natuurlijk een bakfiets bestellen die aansluit op jouw wensen, toch?

Door een bakfiets te kopen kun je gaan en staan waar je maar wilt

Iedere ouder kent het wel. Die stressmomentjes zodra je de kinderen ergens heen moet brengen. Van ’s ochtends naar school of de kinderopvang tot aan ’s avonds na werktijd en van de zwemles in het weekend tot aan spelen met vriendjes. Jouw auto kun je niet overal even parkeren of er staat een file op de weg. Bespaar tijd én energie door een goede bakfiets te kopen.

Een gepersonaliseerde bakfiets aanschaffen

Wist je dat je een volledig gepersonaliseerde bakfiets kunt bestellen? Kies uit verschillende uitvoeringen, kleuren en trapondersteuning om makkelijker te fietsen. En tover jouw bakfiets om tot een echt erfstuk en laat tijdens het aanschaffen jullie familienaam in het frame of de bagagedrager laseren, schroeven of bestickeren.

Een bakfiets bestellen met diverse accessoires

Naast verschillende uitvoeringen van de bakfiets, kun je deze aanvullen met diverse accessoires. Bescherm je kinderen tegen de regen met een huif, en de boodschappen met een afdekzeil. En wat dacht je bijvoorbeeld van het bestellen van een babyschaal of Maxi-Cosi houder in de bakfiets, zodat je ook de allerkleinsten onder ons veilig én comfortabel overal heen kunt brengen!

Ontdek de mogelijkheden in de winkel

Wij begrijpen dat je graag advies wilt ontvangen, zodra je een bakfiets gaat aanschaffen. Daarom heten we je van harte welkom bij een van onze dealerpunten, verspreidt over heel Nederland. Wil je jouw bakfiets liever online bestellen? Neem een kijkje in de webshop en stel in jouw vragen telefonisch via +31 (0)20 737 06 46.

Bel mij terug

Geslacht:

Man
Vrouw