• Oer-Hollands, sterk en uniek
 • Een fiets zoals een fiets hoort te zijn
 • Compleet gepersonaliseerd, zowel privé als zakelijk

KDV L-E BAKFIETS

Het brengen en halen van kinderen naar school en overige activiteiten gaat veilig en plezierig met de KDV L E-bakfiets! Een heerlijke, grote bakfiets. De KDV L bakfiets kan zes kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar vervoeren en is van alle veiligheidsmaatregelen voorzien.

 

Wissen
 • *Kleur

  Vul hier de RAL kleurcode van uw keuze in
  Klik hier voor een totaaloverzicht van alle beschikbare RAL kleuren. (Hyperlink: https://www.ralkleur.nl)

  • 595 €
  • 350 €
  Reset options

7.250,00

7.250,00
Je betaald pas bij levering
Een volledig gepersonaliseerde fiets?
Neem contact op met jouw dealer.

HISTORIE

De KDV bakfiets rijdt al sinds 2005 door ons land. In 2018 is in samenwerking met de Natuurfontein de KDV met elektrische trapondersteuning doorontwikkeld. Sindsdien vervoeren vele kinderdagopvang en buitenschoolse opvang hun kinderen met de KDV op een veilige, efficiënte, duurzame manier én met veel plezier!

SPECIAAL VOOR DE KDV EN BSO

De KDV L-E bakfiets is ideaal voor het vervoer van zes kinderen. De bakfiets wordt standaard geleverd met elektrische trapondersteuning en is voorzien van alle maatregelen om deze veilig voor gebruik te maken. Denk hierbij aan veiligheidsgordels, sterke handremmen, parkeerrem, achteruitkijkspiegel, gordelsnijder en reflectie strips. Ook aan het slechtere weer in ons land is gedacht. Met de praktische regenhuif zitten de kinderen droog en warm tijdens de rit.

VEILIGE TRAPONDERSTEUNING

Veiligheid staat altijd voorop. Zo is de KDV ook EMC gecertificeerd (DEKRA). De elektrische trapondersteuning wordt gegenereerd door een 250W motor. Deze motor is begrensd op 17km/u dankzij de geprogrammeerde V-Core in combinatie met de controller. In de praktijk betekent dit dat KDV genoeg kracht heeft om met tien kinderen een heuvel op te rijden maar stopt direct met ondersteunen zodra de bestuurder stopt met trappen. De KDV is hierdoor geen motorvoertuig maar valt onder de fietsrichtlijn en voldoet aan alle eisen.

IN DE SPOTLIGHTS

Elke KDV is volledig naar wens te personaliseren. Kies zelf de RAL-kleur van het frame, spatborden, kettingkast en besticker de bak rondom volledig naar wens. Het ontwerp kan volledig verzorgd worden door ons team of uw eigen ontwerper zodat deze perfect past in de eigen huisstijl.