Bel mij terug

Geslacht:

Man
Vrouw

De marketingfietsen van De Fietsfabriek

Vanaf 2010 is De Fietsfabriek zich gaan richten op de toepassing van huisstijl (bak)fietsen voor het bedrijfsleven in zowel de profit als in de non-profit sector. We noemen dit ook wel herkenbare ‘verdienfietsen’. Je verdient er geld mee of bespaart geld.

De fietsen worden geheel in lijn met de huisstijl van een organisatie of merk gemaakt en zijn hierdoor erg geschikt als dienstfiets, cateringfiets, transportfiets en fietsen voor promotiedoeleinden (sampling). 

 

Dienstfietsen 

Als je organisatie fietsen belangrijk vindt dan is een dienstfiets op zijn plaats. Dit zijn geen wegwerpfietsen maar degelijke fietsen. In ons geval 11 jaar op framebreuk en 2 jaar op roesten van binnenuit. Mits er een onderhoudshistorie is bij een fietswinkel om de hoek.  

 

Cateringfietsen 

Wij leveren aan Coca Cola, Unilever, Jardin D'acclimatition Parijs, Pernod Richard Frankrijk, Le Groupe Bel (La Vache Qui Rit, Boursin, Leerdammer), Fox allemaal catering fietsen. Duwkarren, trapondersteunde bakfietsen met koeling, vries- en verwarmcapaciteit.

 

Transportfietsen

Om kinderen, spullen en minder validen te vervoeren heeft De Fietsfabriek voor alle vervoersuitdagingen een fiets beschikbaar. 

 

 

Sample fietsen 

Voor sampling doeleinden leveren wij allerlei fietsen. Wij leveren aan de fieldmarketingbureaus als Square Mellon en CP2 en in Frankrijk aan Sandwich en Rosbeef. Ook leveren aan merken direct. Activatie op straat en tijdens events. Rollende communicatie.