• Oer-Hollands, sterk en uniek
 • Een fiets zoals een fiets hoort te zijn
 • Compleet gepersonaliseerd, zowel privé als zakelijk

CLASSIC CARGO BAKFIETS

Goederentransport zoals jij dat wil. De Classic Cargo bakfiets van hoogwaardige kwaliteit is speciaal op maat gemaakt voor jou. Lever goederen en zet tegelijkertijd jouw bedrijf in de spotlights met de talloze personalisatie mogelijkheden.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw

Wissen
 • *Kleur

  Vul hier de RAL kleurcode van uw keuze in
  Klik hier voor een totaaloverzicht van alle beschikbare RAL kleuren. (Hyperlink: https://www.ralkleur.nl)

  • 450 €
  Reset options

5.500,00

5.500,00
Je betaald pas bij levering
Een volledig gepersonaliseerde fiets?
Neem contact op met jouw dealer.

Goederentransport

De Classic Cargo E-Bike is gemaakt voor goederentransport. Deze cargo bakfiets is van hoogwaardige kwaliteit, speciaal op maat gemaakt voor jou. Lever goederen en zet tegelijkertijd jouw bedrijf in de spotlights door de bak volledig naar wens te personaliseren.

Standaard is de Classic Cargo uitgerust met 7 versnellingen, een stevige, waterdichte en veilige flightcase en sterke trapondersteuning dankzij de elektrische motor.

Milieubewust ondernemen

Met een elektrische bakfiets als transportoplossing kies jij bewust voor een beter milieu. Zonder uitlaatgassen, zonder files en zonder parkeerproblemen.

Helemaal op maat

Als ondernemer ben je continu opzoek naar efficiënte bedrijfsoplossingen voor jouw product of dienst. Wat is er dan ook mooier dan om jouw transportoplossing hier perfect op aan te laten sluiten?

De Fietsfabriek maakt verschillende soorten bakken met diverse functionaliteiten. Van koelen, vriezen, verwarmen of extra opslagmogelijkheden. Net wat jij nodig hebt om goed op pad te kunnen gaan.

Nieuwsgierig welke oplossing wij voor jou kunnen realiseren? Neem dan even contact met ons op.