Marketingfietsen van De Fietsfabriek

De fiets wordt vandaag de dag alleen maar een groter begrip, ook in het bedrijfsleven. De voordelen die het als werkgever heeft om fietsen of bakfietsen in te zetten voor zakelijke doeleinden zijn er veel. Erg veel.

Naast de kostenbesparing in verhouding tot een wagenpark en de stimulering voor een gezonde leefstijl naar je werknemers toe, ben je als organisatie duurzaam en efficiënt bezig. Transport van mensen of cargo zonder CO2-uitstoot terwijl je ook nog eens gratis rijdend reclame maakt? Klinkt goed toch?

Vanaf 2010 is De Fietsfabriek zich gaan richten op de toepassing van huisstijl fietsen en bakfietsen voor het bedrijfsleven in zowel de profit als in de non-profit sector. We noemen dit ook wel ‘marketingfietsen’. Je maakt reclame voor jouw organisatie terwijl je jezelf, je werknemers of lading zonder CO2 uitstoot transporteert.

De fietsen worden geheel in lijn met de huisstijl van een organisatie of merk gemaakt en zijn hierdoor erg geschikt als fiets van de zaak, cateringfiets, transportfiets en fietsen voor promotiedoeleinden, zoals sampling. Ook voor alle andere specifieke wensen of uitdagingen staat De Fietsfabriek voor je klaar.

FIETS VAN DE ZAAK

Als je als organisatie gezonde en fitte werknemers belangrijk vindt dan is een fiets van de zaak een passende en duurzame oplossing. Dit zijn geen wegwerpfietsen maar kwalitatieve fietsen voor de lange termijn. Onderhoud is hierbij uiteraard van belang, echter is de basis altijd de sterke en stabiele fiets zoals De Fietsfabriek deze met de hand maakt.

CATERINGFIETSEN

Wij leveren cateringfietsen aan Coca Cola, Unilever, Jardin D’acclimatition Parijs, Pernod Richard Frankrijk, Le Groupe Bel (La Vache Qui Rit, Boursin, Leerdammer) en Fox. Het assortiment is enorm. Van duwkarren, elektrische bakfietsen met koeling, vries- of verwarmcapaciteit. Zelf een heuze BBQ fiets mag niet ontbreken. Niks is te gek.

TRANSPORTFIETSEN

Transport is een enorm groot begrip. Voor het vervoeren van kinderen, orders, voedsel en alle andere soorten ladingen die je maar kunt bedenken heeft de Fietsfabriek een passende vervoersoplossing. Speciaal voor minder valide mensen heeft De Fietsfabriek een unieke rolstoelbakfiets ontworpen. Hiermee kunnen jullie veilig samen op pad zonder de rolstoel in te hoeven klappen.

SAMPLING FIETSEN

Voor sampling doeleinden leveren wij allerlei soorten fietsen. Wij leveren aan de fieldmarketingbureaus zoals Square Melon, CP2 en in Frankrijk aan Sandwich en Rosbeef. Ook leveren wij aan merken direct waarbij deze sampling fietsen worden ingezet voor activatie op straat en tijdens events. Een efficiënte oplossing voor doeltreffende acties.

Ben je klaar voor de marketingfiets voor jouw organisatie?

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden verder te bespreken. Ons team staat klaar om de marketingfiets, of bakfiets natuurlijk, samen te stellen die jij voor ogen hebt.