Bij de Fietsfabriek koop je met gemak je nieuwe fiets. Bestel je fiets online of kom langs bij onze winkel in Amsterdam. Het is mogelijk om iedere fiets te personaliseren door je naam in het frame of de bak van de fiets te laten graveren. Bekijk ons ruime aanbod aan damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, omafietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Neem contact met ons op om al je wensen te bespreken of vragen te stellen.

  • Kwalitatieve fietsen
  • Compleet te personaliseren
  • Showroom in Amsterdam

Kies voor een Hollandse handgemaakte bakfiets

Ben je op zoek naar een echte Hollandse fiets, dan past de elektrische bakfiets misschien wel het best bij jouw wensen. Nergens anders op de wereld is deze fiets zo populair als in Nederland. Niet voor niets beheerst De Fietsfabriek de ambacht al sinds 2003. Je zet de bakfiets tegenwoordig niet alleen meer in voor de zwaardere boodschappen, maar hij is ook hét vervoer voor kinderdagverblijven.

Een moederfiets of een omafiets kopen?

Een moederfiets is hip, functioneel, maar bovenal veilig. Onze moederfietsen zijn gemaakt van het sterkste materiaal, zodat hij de kinderzitjes voor en achter makkelijk aankan. De frames zijn extra dik gemaakt, zoals bij de Pam fiets. Het voordeel van een omafiets is dat het stuur wat hoger staat, waardoor je rechterop zit. Daarnaast is een omafiets over het algemeen voordeliger.

Een gepersonaliseerde Fietsfabriek fiets

Stel je eigen fiets samen in het bestelproces. Maak je fiets af met onze accessoires, zoals een houten krat of een afdekhuif. Indien je je afvraagt welke fiets het best bij jouw wensen aansluit of je je ideeën voor jouw eigen unieke fiets met ons wil delen, neem dan telefonisch contact met ons op via 020 737 06 46.

Toont alle 9 resultaten