• Oer-Hollands, sterk en uniek
 • Een fiets zoals een fiets hoort te zijn
 • Compleet gepersonaliseerd, zowel privé als zakelijk

KDV XL-E (8-10 KINDEREN) BAKFIETS

Deze extra grote bakfiets is de ideale oplossing voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen. Deze bakfiets is geschikt voor het vervoer van acht tot tien kinderen in de leeftijd van twee tot tien jaar. De bakfiets wordt standaard geleverd met trapondersteuning. Daarnaast is de bakfiets voorzien van verstevigde wielen en een verbreed frame om de bakfiets extra sterk te maken.

Wissen
 • *Kleur

  Vul hier de RAL kleurcode van uw keuze in
  Klik hier voor een totaaloverzicht van alle beschikbare RAL kleuren. (Hyperlink: https://www.ralkleur.nl)

 • *Personaliseren bak

 • *Bagagedrager

  • 605 €
  Reset options

8.100,00

8.100,00
Je betaald pas bij levering
Een volledig gepersonaliseerde fiets?
Neem contact op met jouw dealer.

BAKFIETS KDV XL-E (8-10 KINDEREN)

Deze bakfiets is ideaal voor het vervoer van acht tot tien kinderen in de leeftijd van twee tot tien jaar. De bakfiets wordt standaard geleverd met trapondersteuning. Daarnaast is de bakfiets voorzien van verstevigde wielen en een verbreed frame om de bakfiets extra sterk te maken.

BESTICKERING

Wil je dat jouw bakfiets opvalt? Laat je bakfiets dan bestickeren. De stickers komen rondom de bak en zijn zelf te ontwerpen. Dit kan je zelf doen, of De Fietsfabriek kan je hierbij helpen.

HUIF

De bakfiets kan voorzien worden van een bijpassende huif. Deze huif zorgt ervoor dat de kinderen in de bak niet nat worden en warm blijven in de winter. Daarnaast zijn de transparanten zijkanten op te rollen aan alle vier de kanten. Hierdoor kan de huif standaard bevestigd blijven op de fiets. Daarnaast is het ideaal voor bijvoorbeeld het contact met de kinderen, gordels om te doen of om spullen uit de bak te halen.

E-BIKES

Heb je graag wind mee tijdens het fietsen? Fiets je graag, maar is dat wegens gezondheidsredenen te zwaar? Dankzij het elektrische systeem wordt de kracht die je op de pedalen zet aangevuld. Hierdoor overbrug je gemakkelijk grotere afstanden zonder extra inspanning te leveren. Met deze motor kan een maximumsnelheid halen van 25 km/h, voor kinderdagverblijven wordt deze op 17 km/h afgesteld. Een gezond én duurzaam alternatief voor de auto.