• Oer-Hollands, sterk en uniek
 • Een fiets zoals een fiets hoort te zijn
 • Compleet gepersonaliseerd, zowel privé als zakelijk

ROLSTOELBAKFIETS XL

Samen op pad, gemakkelijk en veilig. Dat doe je met de rolstoelbakfiets van De Fietsfabriek. Oprijden via de oprijplaat, vastzetten en gaan.

Getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Wissen
 • *Kleur

  Vul hier de RAL kleurcode van uw keuze in
  Klik hier voor een totaaloverzicht van alle beschikbare RAL kleuren. (Hyperlink: https://www.ralkleur.nl)

  • 650 €
  • 350 €
  Reset options

8.750,00

8.750,00
Je betaald pas bij levering
Een volledig gepersonaliseerde fiets?
Neem contact op met jouw dealer.

Gemakkelijk en veilig samen op pad ga je met de rolstoelbakfiets

Het inklappen en apart transporteren van een rolstoel is vanaf nu verleden tijd.  Samen gaan jullie gemakkelijk op pad door de rolstoel via de oprijplaat in de bakfiets te rijden en vast te zetten. De bak is speciaal op maat gemaakt voor het transport van de rolstoel in zijn geheel en dankzij het veiligheidssysteem, bestaande uit minimaal 3 verankerde haken, zet je deze eenvoudig en stevig vast. Kies zelf hoeveel en waar de haken geplaatst worden zodat dit optimaal afgestemd is op de rolstoel.

Standaard uitgevoerd met 7 versnellingen en een krachtige 250W motor touren jullie zonder moeite lange afstanden. Met de opgeladen Lion Battery 36v/13,6Ah accu rij je gemiddeld 20km (afhankelijk van de belading en overige weerstand) en binnen gemiddeld 5 uur is een lege accu weer volledig opgeladen.

Helemaal uniek

Liever een compleet gepersonaliseerde rolstoelbakfiets? Geen probleem! Het frame van de fiets wordt standaard in het wit of zwart geleverd, maar je kunt ook kiezen voor een van de meer dan 200 RAL kleuren. Ook de bak kan rondom naar wens laten bestickerd worden met jouw eigen ontwerp. Hiermee is jouw rolstoelbakfiets écht uniek.