De damesfietsen van De Fietsfabriek zijn gemaakt voor de moderne vrouwen van vandaag. De fietsen zijn sterk, multifunctioneel en hebben een prachtig design. Mooi zijn zonder functie, daar doen wij niet aan. Deze fietsen bieden jou de oplossingen die je zoekt. Van kinderen wegbrengen, boodschappen doen en op tijd op het werk zijn tot juist heerlijk ontspannen en genieten van quality time met of zonder gezin. Kies het model en de kleur die bij je past en maak jouw fiets uniek door je naam of logo in het frame te laten laseren.

  • Oer-Hollandse, sterke fietsen met aantrekkelijk design
  • Handgemaakt, van de hoogste kwaliteit
  • Ook beschikbaar als E-Bike

Toont alle 3 resultaten

Hoogwaardige damesfietsen

De hoogwaardige damesfietsen van De Fietsfabriek zijn gemaakt van oersterke materialen. Hiermee maken we een fietsen zoals ze horen te zijn: sterk, veilig, functioneel en modern. De frames van onze damesfietsen zijn extra dik, zoals bij de Pam fiets. Deze elegante fiets is geschikt voor zowel pa als ma en is ideaal voor het veilig en eenvoudig vervoeren van kinderen en boodschappen.

Een gepersonaliseerde fiets van De Fietsfabriek

Jij bent uniek en verdient een unieke fiets. Bij De Fietsfabriek stel je eenvoudig je eigen fiets samen. Precies zoals jij hem wil hebben. Zo kies je bijvoorbeeld de gewenste uitvoering en kleur. Ook is het mogelijk om je eigen naam of logo in het frame of de bagagedrager te laten laseren of stickeren. Wil je jouw ideeën voor een eigen unieke fiets met ons delen? Neem dan contact met ons op via info@defietsfabriek.nl of bel ons 020 737 06 46.

Damesfiets als e-bike

Altijd een windje in de rug? Geen probleem, want onze damesfietsen zijn ook beschikbaar als e-bike. Zo maak je moeiteloos lange ritten en kun je volop genieten. Onze e-bikes zijn erg geliefd door iedereen. Met of zonder gezondheidsklachten, op leeftijd of nog niet. Wanneer je het rijden met een e-bike eenmaal hebt geprobeerd wil je niet terug. Het elektrische systeem zorgt dat de kracht die je op de pedalen zet wordt aangevuld. De geruisloze en sterke motor zorgt ervoor dat je stil en zonder moeite langs de mooiste plekken kunt fietsen. Bovendien is een e-bike een gezond en duurzaam alternatief voor de auto.

Een moederfiets of een omafiets kopen?

Een moederfiets is hip, functioneel, maar bovenal veilig. Onze moederfietsen zijn gemaakt van het sterkste materiaal, zodat deze de kinderzitjes voor en achter makkelijk aankan. De frames zijn extra dik gemaakt, zoals bij de Pam fiets. Het voordeel van een omafiets is dat het stuur wat hoger staat, waardoor je rechterop zit. Daarnaast is een omafiets over het algemeen voordeliger.

Ontdek meer fietsen

Op zoek naar de fiets die perfect bij jou past? In ons assortiment vind je uitsluitend fietsen van de beste kwaliteit, speciaal gemaakt voor jou. Bekijk ook onze:

Hulp nodig bij het vinden van de juiste fiets? We helpen je graag. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Heb je een vraag over ons assortiment damesfietsen of over onze service? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We zijn te bereiken via info@defietsfabriek.nl of telefonisch via 020 737 06 46.