Maak kennis met onze herenfietsen: functioneel, sterk en met de hand gemaakt. Deze prachtige fietsen zijn met zorg en passie in elkaar gezet met materialen van de beste kwaliteit. Dankzij het mooie design én een fijne zit, zijn onze herenfietsen ideaal voor korte ritten of om lange afstanden te touren. Onze fietsen brengen je veilig van A naar B. Tevens zijn de fietsen te personaliseren. Kies zelf de gewenste kleur en uitvoering en laat je naam of logo in het frame zetten.

Koop je een herenfiets bij De Fietsfabriek, dan profiteer je van de voordelen:

  • Oer-Hollandse, stoere herenfietsen
  • Handgemaakt, van de hoogste kwaliteit
  • Ook beschikbaar als E-Bike

Toont alle 2 resultaten

Herenfietsen van De Fietsfabriek

Een herenfiets van De Fietsfabriek is zoals een echte fiets hoort te zijn: stevig, elegant, een strak design en functioneel. De fietsen zijn handgemaakt en met zorg in elkaar gezet. Hierbij is uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. En dat zie je. Een stevig frame, sterke constructie en strakke uitstraling zijn kenmerkend voor deze fijne herenfietsen.

Milieuvriendelijk en effectief

Een ritje op de fiets is een effectief en milieuvriendelijk alternatief voor een autorit. Laat je auto daarom vaker staan en kies voor een rit op een van onze mooie herenfietsen. Zo ben je sportief bezig en ben je ook nog eens snel op de plaats van bestemming. Hiermee bespaar je bovendien op parkeer- en benzinekosten, werk je aan je gezondheid en draag je bij aan een goed milieu. Een echte win-winsituatie dus!

PAM: elegante, maar stevige herenfiets

Op zoek naar een stevige fiets voor de alledaagse ritjes? Ga dan voor de PAM. Dit is onze elegante fiets, speciaal voor pa en ma. Vervoer je kinderen en boodschappen op veilige wijze, terwijl je toch geniet van een comfortabele zit.

Ben: stadsfiets voor de man

Wist je dat een herenfiets vroeger de enige fiets was die je kon kopen? De herenfiets wordt gekenmerkt door de metalen stang die voor een stevige constructie zorgt. Deze stang zien we ook terug in onze herenfiets Ben. Deze robuuste stadsfiets heeft een klassiek en eigenwijs design en is voorzien van zowel een voor- als achterdrager.

Bo Café Racer: herenfiets met stoer en strak design

Tour lange afstanden of maak fijne ritjes met onze Bo Café Racer. Hoewel deze fiets, in tegenstelling tot Ben, niet is voorzien van de typische metalen stang waar we herenfietsen mee associëren, behoort ook deze fiets in de categorie ‘fietsen voor de man’. Deze prachtige unisex fiets is een echte blikvanger en heeft zijn stoere look te danken aan zijn strakke lijnen en stevige kruisframe. Een fiets waar je met trots de beste ritjes op maakt.

Stel je eigen herenfiets samen

Je bent uniek. Waarom zou je fiets dat dan niet zijn? Bij De Fietsfabriek kun je jouw herenfiets helemaal zelf samenstellen. Kies een van de beschikbare RAL-kleuren of ga voor een eigen kleur voor het frame. Laat je naam of logo in het frame of de bagagedrager schroeven of laseren. Zo kunnen we een herenfiets realiseren, precies zoals jij dat wilt.

Herenfiets accessoires

Maak je herenfiets eigen met onze accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietsbel, slot of zadel? Of maak het vervoeren van boodschappen nog makkelijker met een stevige krat. Je vindt het allemaal in ons online assortiment.

Meer weten over de herenfietsen van De Fietsfabriek

Wil je meer informatie over onze herenfietsen of wil je de fietsen in de winkel bekijken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 737 06 46. Of zoek een winkel bij jou in de buurt via de onderstaande button. Kom langs en maak een proefritje. We geven je graag advies en helpen je bij het vinden van de perfecte fiets.