Bakfiets met trapondersteuning

De bakfiets met trapondersteuning van De Fietsfabriek is een duurzaam en goedkoop alternatief voor de auto. Maak er een echte blikvanger van door de bakfiets te personaliseren, kies uit verschillende uitvoeringen en bepaal welke kleur jouw frame moet krijgen. Vervoer binnenkort je kinderen of boodschappen in een stijlvolle bakfiets.

Een bakfiets met trapondersteuning biedt plaats voor meerdere kinderen

Vervelend! Je bent vergeten te tanken en het is druk op de weg dankzij de zoveelste wegafsluiting. Maar daar heb jij geen last van, je vliegt de file in de binnenstad gewoon voorbij op je bakfiets met trapondersteuning. Met een bakfiets met trapondersteuning zijn al deze frustraties op de vroege ochtend verleden tijd. De bakken plaats bieden plaats aan meerdere kinderen én rugzakjes, dus er is plaats voor het hele gezin. En met een maximumsnelheid van 25 km/u kies je voor een snel, duurzaam én gezond alternatief voor een benzine slurpende auto.

Bereik ons per telefoon

Wil je meer weten over de specificaties van een van onze bakfietsen? Vragen over het personaliseren van jouw eigen bakfiets? Of heb je overige vragen die je graag kenbaar wil maken? Bereik ons voor vragen telefonisch door te bellen naar +31 (0)20 737 06 46, of bezoek een van onze landelijke verkooppunten.

Bel mij terug

Geslacht:

Man
Vrouw